02/09/2013
FRİTERM, GELENEKSEL YAZ PİKNİĞİ COŞKULU BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Friterm Ailesi olarak gelenekselleşen yaz pikniği, 25 Mayıs 2013 Tarihinde Aydos piknik alanı göl kenarında gerçekleştirildi. Günler öncesinden başlayan piknik heyecanı, 600 kişiyi aşkın katılım ile Friterm çalışanlarını ve ailelerini buluşturdu.


Friterm Ailesi olarak gelenekselleşen yaz pikniği, 25 Mayıs 2013 Tarihinde Aydos piknik alanı göl kenarında gerçekleştirildi. Günler öncesinden başlayan piknik heyecanı, 600 kişiyi aşkın katılım ile Friterm çalışanlarını ve ailelerini buluşturdu.

Bu seneki organizasyonda en çok yarışmalar dikkat çekti. Genç ve yetişkin aktiviteleri hem yarışmacıları hem de çevredekileri eğlendirdi. Bir yanda pamuk şeker kuyruğundan aldıkları şekerleri yerken, diğer yandan yüzüne ve kollarına sulu boya ile resim yaptıran çocukların keyfi yerindeydi. Yemek ikramlarıyla birlikte piknik eğlence yerine dönüştü. Müziklerle eğlenen katılımcılar halaylar ve oyun havalarıyla bu güzel güne neşe kattılar.

Dört kategoride yapılan yarışmalarda çocukların yumurtaları düşürmemek için gösterdikleri özen, tüm aileleri heyecanlandırdı.

Halat çekmede ise, dört yarışma düzenlendi. Her ekipte takımlar 10’arlı ekiplerden oluştu. Çocuklar, erkekler ve kadınlar kendi dallarında yarıştılar. 4 erkek takımın içinde verilen mücadele, kas liflerini son zerresine kadar zorladı diyebiliriz. Heyecanın ve eğlencenin zirvede olduğu bu yarışmalar sonunda kazananlara hediyeleri sunuldu.

Gün içerisinde, doğanın verdiği sakinlikle ağaçların arasında uyuyan, göğsünde çocuğunu uyutan, hararetli tartışmalar yapan, kimisi ise iskambil oynayan katılımcılarımızın tamamının yüzünde günün sonunda stresten arınmış rahat bir tebessüm ve etkinliklerin devamını isteyen bakışlar vardı.

Piknik alanımızın temiz ve düzenli olmasını sağlayan Çağla Turizm ekibine, damak tadını oluşturan yemekler için Güney Gıda ve ekibine, ses düzeni ve müzik organizasyonu ile kulaklarımızın pasını atan Sunay Bey ve ekibine, yüz boyama, palyaço, pamuk şeker ve canlı langırt oyunları ile bizleri yalnız bırakmayan Aktivite ekibine, yarışmalara katılarak özenli ve güzel bir mücadele sergileyen başta çocuklarımız ile tüm kadın ve erkek katılımcılarımıza, pikniğimize gelerek tanışma kaynaşma olanağı yaratan tüm çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ederiz.

Ayrıca bu pikniğin organizasyonunu sağlamak için yoğun emek harcayan değerli komisyon ve kulüp üyelerimizi kutlar, çalışmaları için teşekkür ederiz. Yeni organizasyonlarda görüşmek dileğiyle,

Gezi Kulübü adına
Utku Sakalı
Başkan