30/11/2018
Friterm Enerji ve Proses Soğutma Eğitimi'nde İş ortaklarıyla bir araya geldi.
Friterm Enerji ve Proses Soğutma Eğitimi'nde İş ortaklarıyla bir araya geldi.

1979’dan bu yana yenilikçi yapısı teknolojik gelişmelere öncülük eden vizyonu ve çevreye duyarlılığıyla tanınan Friterm, 15 Kasım'da düzenlediği Enerji ve Proses Soğutma Eğitimi'nde bir kez daha iş ortaklarıyla bir araya geldi.

Friterm Tuzla Fabrikası'nda başlayan eğitim, Friterm'in son teknoloji ile donatılmış, sürdürülebilir bir çevre ve gelecek göz önünde bulundurularak tasarlanmış, BREAAM tarafından çok iyi seviyesinde sertifikalandırılmış, Dilovası Makine İhtisas OSB'de  bulunan 58,5 dönümlük kapalı alanı olan yeni fabrikasında düzenlenen teknik geziyle devam etti. Katılımcıların, Friterm ürünlerinin üretim süreçleri, teknolojisi, özel proje ürünlerinin tasarım ve üretim aşamalarıyla ilgili detaylı bilgi edinme fırsatı yakaladığı teknik gezinin ardından eğitim sunumlarına Divan İstanbul Asia'da devam edildi.

Friterm Genel Müdürü Naci Şahin'in  Friterm'in geçtiğimiz ay aldığı Kuru soğutucu Eurovent sertifikası ve sertifikasyon süreciyle ilgili değerli bilgiler paylaştıği sunumunun ardından,  Friterm Yurtiçi Satış Şefi Sinan Aydın Kuru Islak Soğutucların kullanım alanları ve malzeme yapılarıyla ilgili bilgiler aktardı.  Friterm Ar-Ge ekibi tarafından Kuru-Islak soğutucuların tasarım esasları, kullanım amaçlarıyla ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Eğitimin olabildiğince interaktif olmasına özen gösterilirken, katılımcıların soruları cevaplandı, iş ortaklarının beklentileri ve sorunları masaya yatırılarak, bu doğrultuda yapılan çalışmalar ve geliştirilen ürünler hakkında detaylı bilgi verildi.

Friterm'in dijitalleşme süreci, FPS ürün seçim programının son versiyonu 6.2 , ve program esaslarıyla ilgili detaylı bilgilendirmelerin yapılmasıyla devam eden eğitim, fasıl eşliğinde bir akşam yemeğiyle son buldu.

Eğitimle ilgili görüşlerini bildiren Friterm İş Geliştirme Müdürü Hayati Can:

'Müşterilerimizle bir araya gelmekten, karşılıklı etkileşimde bulunarak sektörün ilkeli gelişimine katkıyı esas alan Friterm'in her zaman önceliği olan etik kurallar ve sürdürülebilir çevre çerçevesinde nasıl gerçekleştirebileceğimizi konuştuğumuz, fikir alışverişinde bulunduğumuz oldukça yararlı bir eğitim oldu. Katılan tüm iş ortaklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.' dedi .